Gör dina fillers i Växjö

Du som är sugen på att göra fillers i Växjö, du kan vända dig till hudläkare Tore Nilsson på Växjö Medical Center. Där kan du få fillers i Växjö samt att du även kan få andra behandlingar så som:

  • Ansiktsbehandlingar
  • Hårborttagning
  • Hudbehandlingar
  • Kroppsbehandlingar
  • Läppbehandlingar

När det gäller deras ansiktsbehandlingar finns det bland annat behandlingar med Restylane, som är just för fillers. Detta ämne gör att dina rynkor kan slätas ut, på bara några minuter. Detta gå även att använda på läpparna för att göra dem större.

I Växjö kan du göra fillers och mycket mer

Utöver att du kan göra fillers i Växjö på Växjö Medical Center så finns det som sagt en hel del andar skönhetsbehandlingar. Det för ansikte, kropp och hud. Bland annat finns det flera sorters laserbehandlingar samt att det även finns olika injektionsbehandlingar.

På denna klinik kan du även få hjälp med hårborttagning samt att de även har tatueringsborttagning med laser.

Boka din fillersbehandling

Oavsett om det är så att du vill ha fillers i dina läppar eller om det är för att få bort rynkor, så är det bra att vända dig till en klinik som kan det! Hos Växjö på Växjö Medical Center finns det dels en hudläkare, dels sköterskor som har certifieringar inom injektionsbehandlingar. Flera av de behandlingar som finns, de passar bra att kombinera med varandra. Du kan läsa mer om alla deras behandlingar på deras hemsida. Det går även bra att ta kontakt med dem direkt, så att de kan berätta mer. Eller så bokar du in en första tid för en konsultation.